Foodio slogan

Aloita yksilöllinen valmennus kanssamme

VALMENNUS

Ravintovalmennus

Jokainen ihminen on perimältään, fysiologialtaan, elintavoiltaan, elinympäristöltään ja terveyshistorialtaan ainutlaatuinen. Ihmiset myös reagoivat yksilöllisesti vallitseviin elintapoihin, sairauksiin tai elimistössä ja ympäristössä tapahtuviin muutoksiin. 

Siksi myös sairauksia ennaltaehkäistäessä tai kehon oireillessa ruokavalio ja elintapaohjeet tulee luoda jokaiselle yksilöllisesti. Samat ohjeet voivat tehdä toisen terveeksi ja elinvoimaiseksi, kun toiselle ne voivat aiheuttaa hankaliakin oireita.

 

Foodio ravintovalmennus
Foodio lähestymistapamme

VALMENNUS

Lähestymis­tapamme

Ravintovalmentajat ovat perehtyneet suoliston ja sen monimuotoisen bakteeriston vaikutuksiin erilaisten sairauksien ja epätasapainotilojen taustalla. Ravintoneuvonnassa asiakkaalle luodaan ohjeet, joita noudattamalla hän voi vaikuttaa elimistönsä toimintaan solutasolla asti.

Ohjauksessa otamme huomioon elämäntilanteesi kokonaisvaltaisella otteella ja pyrin ohjaamaan sinua niin, että elämäsi eri osa alueet (lepo, liikunta, ravinto, stressin hallinta, sosiaalisuus, elämän mielekkyys ja haasteet) tukevat toinen toisiaan ja ovat keskenään tasapainossa.

 

Miten ravintovalmennus toimii? 

ENSIMMÄINEN VASTAANOTTO

Ensimmäisellä vastaanotolla (120 min) käymme läpi elämäntilanteesi ja terveyshistoriasi mahdollisimman tarkasti löytääksemme mahdolliset syyt oireiden tai sairauksien taustalla.

TERVEYDENTILASI TUTKIMUKSET

Käytämme apuna erilaisia terveyttä kuvaavia kyselyitä ja mittareita. Terveystietojen perusteella teemme sinulle yksilöllisen suunnitelman, jolla lähdemme yhdessä edistämään terveyttäsi. Tarvittaessa teemme yhteistyötä muiden sinua hoitavien ammattilaisten kanssa tai ohjaamme sinua paikkakuntasi ammattilaisten vastaanotolle.

SEURANTAKÄYNTI

Seurantakäyntisi aikana käymme läpi asetettuihin tavoitteisiin pääsyäsi ja muokkaamme edelleen ohjausta tarpeen mukaan. Tavoitteena on, että tästä eteenpäin osaat itse valita terveyttäsi edistäviä keinoja ja yhdistää ne arkielämääsi. Tarvittaessa tapaamme vielä tämänkin jälkeen.

Hinnasto

Arviointikäynti
59,00 €

Valmennus
(Arviointi, 2h etävastaanotto, 1h etäseurantakäynti)
280,00 € 

Valmennus ilman arviontia
(2h etävastaanotto, 1h etäseurantakäynti)
250,00 €

Valmennuksen lisäseurantakäynnit
90,00 € / tunti

YhtEystiedot

Ota meihin rohkeasti yhteyttä 

Foodio on täällä sinua varten! Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme lisää. 

Elisa Pajulammi
Perustaja
+358 45 1118 711
elisa@foodio.fi

Ota yhteyttä